ОСТАННІ ДНІ ЛІТА В БІБЛІОТЕЦІ

2022-08-31

Напередодні нового навчального року до бібліотеки завітали учні третіх класів Лохвицької гімназії №1. Провідними бібліотекарями дитячого абонементу Т. Грипась і Л .Потрапелюк для юних читачів підготовлена низка заходів, урочиста частина яких була проведена в приміщенні бібліотеки.

Класні керівники та бібліотекарі привітали дітей з початком нового навчального року. Побажали, перш за все, мирного неба над головою та якнайшвидшої перемоги над ворогом, щасливого і безтурботного дитинства, успіхів у навчанні.

Діти ознайомилися з матеріалами книжкової виставки «Мій сонячний дім – моя Україна», яка розгорнута в читальній залі бібліотеки та сфотографувалися біля тематичної фотозони «Моя країна – Україна».

Основна частина заходів була проведена у сквері неподалік бібліотеки. Для учнів 3-Б (кл.керівник Л.Б.Обревко) і 3-В класів (кл.керівник Н.М.Петрик) проведена година юного патріота «Ми українці: честь і слава незламним». Для учнів 3-А класу (кл.керівник Н.М.Волторніст) – година державності «Україна – країна нескорених»./Files/images/IMG_0694.JPG


/Files/images/IMG_0693.JPG/Files/images/IMG_0692.JPG

/Files/images/IMG_0688.JPG


/Files/images/IMG_0679.JPG/Files/images/IMG_0673.JPG/Files/images/IMG_0672.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 78

Коментарi