Герої не вмирають!

2022-08-29

Сьогодні 29 серпня День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Символікою цього дня є квітка соняшника, адже в серпні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. Саме тоді, коли тривали бої, на полях цвіли соняхи. І останнє, що бачили на цьому світі наші мужні й сміливі захисники, були золотаві голівки, повернуті до сонця, до життя.

В Публічній бібліотеці ім. Г.С. Сковороди Лохвицької міської ради експонуються стенди - пам’яті за загиблими Героями Лохвиччини.

/Files/images/зображення_viber_2022-08-29_10-53-16-637.jpg

Перший «Хоробрі серця не можливо забути» присвячений учасникам АТО, які боролися за цілісність своєї землі та віддали саме найцінніше, своє життя…

Другий стенд «Пам’ятаємо про тих, хто віддав все для України» присвячений Захисникам Лохвицької громади, які після початку повномасштабної війни з росією мужньо відстоювали кожен клаптик рідної української землі, але на жаль так і не дочекались такої жаданої перемоги…

Шановні жителі нашого міста та гості громади пропонуємо до Вашої уваги переглянути відео – реквієм «Ми ПАМ’ЯТАЄМО…» присвячений ГЕРОЯМ Лохвиччини.

Працівники Лохвицької Публічної бібліотеки глибоко співчувають батькам, дружинам, дітям та родинам всіх загиблих. Прийміть слова подяки за те, що виховали таких патріотів України і нехай Господь Бог допомагає вам перенести цю важку біль втрати близької людини. Нехай там, де від тепер місце спочинку наших захисників, цвітуть соняхи!

Вічна пам’ять у наших серцях тим, хто пішов у безсмертя, і вічний їм спокій на небесах! Честь і хвала живим!

Слава Україні! Героям слава!

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi