Візит до бібліотеки

2022-06-21

/Files/images/благодійний фонд саміт книга 2022.png

/Files/images/Саміт книга 2022.png

Днями до бібліотеки завітав голова Благодійного фонду «Бібліотечна Країна», член Міжвідомчої комісії при Кабінеті міністрів України з питань сприяння розвитку вітчизняного книговидання та книгорозповсюдження, член правління Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів, засновник видавництва «САМІТ – КНИГА» Ігор Степурін.

«САМІТ – КНИГА» - одне з провідних українських видавництв, засноване на початку 90-х років. У видавничому портфелі - сучасна художня та публіцистична література, книги для освіти та дітей. Компанія має безцінний досвід у сфері комплектування бібліотечних фондів, працює з бібліотеками та бібліотечними системами всіх рівнів як в Україні, так і за кордоном. За попереднім запитом фахівці компанії підготують список видань, відповідно тематиці та напрямків, що цікавлять бібліотеку, проінформують співробітників бібліотеки про всі новинки української та іноземних книжкових ринків. Асортимент компанії містить більше 180000 найменувань і є найбільш повним і систематизованим в країні.

Книжкові фонди всіх бібліотек країни поповнюються книгами цього видавництва.

Ігор Степурін поцікавився станом оновлення книжкових фондів Публічної бібліотеки ім. Г.С.Сковороди та бібліотек – філій нашої громади. Подарував декілька примірників книг видавництва.

/Files/images/IMG_20220617_151255.jpg

/Files/images/IMG_20220617_151232.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 78

Коментарi