До Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

2019-08-21

День незалежності України - важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

28-у річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, зі зброєю в руках боронячи від агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй, Богом даній землі. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу.

З нагоди головних державних свят нашої країни – Дня незалежності України та Дня Державного Прапора у Лохвицькій центральній районній бібліотеці було представлено ілюстровану виставку « Прапор миру, вірності і волі» та книжкову виставку «В Україні наша доля і воля».

21 серпня виставку відвідали неповнолітні та особи молодіжного віку, які перебувають на обліку в Лохвицькому районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області. Працівник читального залу Пономаренко Л.В. ознайомила присутніх з історичними подіями боротьби українського народу за незалежність та з літературою присвяченою історичним фактам створення незалежної України, з національною символікою нашої Держави та іншими.

/Files/images/20190821_094946.jpg

/Files/images/20190821_095415.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 288

Коментарi