Нарада бібліотечних працівників

2013-02-04

30 січня 2013 року в центральній районній бібліотеці відбулася районна виробнича нарада. В плані роботи наради розглядалися такі питання: підсумки та аналіз роботи бібліотек районної централізованої бібліотечної системи за 2012 рік, планування та основні завдання на 2013 рік. Для сільських бібліотек – філіалів розроблено загальносистемний масовий захід у І кварталі: інформ – хвилинку «Перші просвітителі слов’ян» до Року рівноапостольних святих Кирила та Мефодія згідно з рішенням ЮНЕСКО в 2013 році.

Працівниками відділу обслуговування підготовлено та проведено для слухачів інформаційний калейдоскоп «Подвиг моряка» (з нагоди 100 – річчя від дня народження земляка Маринеска Олександра Івановича).

Профспілковою організацією бібліотечних працівників затверджено Колективний договір на 2013 рік.

Також в рамках наради відбулася презентація повісті «Чи чуєш, сивий Дністре». Автор книги Михайло Васильович Базелюк подарував сільським бібліотекарям та районній бібліотеці 40 примірників книг. М.В.Базелюк уродженець Чернівецької області, з 1962 проживає у Лохвиці. Працював учителем української мови і літератури у середніх школах міста. Має надруковані оповідання «Рідне поле», «Кубаночка», «Сини», «Зозулі», новела «Вартовий», нариси «Полум’яне серце», «Гартований вогнем», повість «Орля падає при зльоті» у співтоваристві з Г.М.Терещенком – членом Національної спілки письменників України. Друкувався в газетах «Зоря Полтавщини», «Освіта», «Зоря», в журналах «Українська мова і література в школі», «Друг читача». На даний час знаходиться на заслуженому відпочинку. Є в творчому доробку автора і поетичні твори.

Провідний методист ЦРБ Карпець Л.Я.

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi