Інтернет - посиденьки "Новорічні передзвони"

2017-12-29

Новий рік – найулюбленіше свято кожного з нас. Найчудовіше, найтепліше, найзатишніше. Навряд чи знайдеться така людина, яка не погодиться з тим, що напередодні Нового року – воістину прекрасний час. Час очікування чогось особливого, неповторного, дивного. Час напівзабутого дитинства, наповненого запахом мандаринів, свіжих ялинових гілок і … дива! Скільки б нам не було років, щорічно ми чекаємо його як найсправжнішого дива, чекаючи чогось свого – хтось здоров’я, хтось щастя, хтось здійснення мрії.

Новий рік це світле свято, яке ми зазвичай відзначаємо всією родиною. За одним столом збираються всі родичі і друзі. 28 грудня на інтернет – посиденьки «Новорічні передзвони» до Інтернет – центру Лохвицької ЦРБ зібралися на черговому засіданні члени клубу за інтересами «Г@рмонія».

Теплі слова та щирі побажання лунали цього дня від ведучих – працівників Інтернет – центру Т. Лихно та В. Косенка, директора Лохвицької ЦРБ Л. Пономаренко.

Ось вже п’ять років як до Інтернет – центру прийшли саме такі люди: молоді душею і серцем, відкриті для нового. І з того часу ми зустрічаємося кожного четверга, подорожуємо по ресурсах Інтернету, спілкуємося в соціальних мережах. І маємо надію, що і надалі в цьому ж складі ми будемо зустрічатися ще не один рік.

Прийміть наші щирі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо Вам зустріти новий рік у гарному настрої, зі світлими думками та хорошими намірами, які неодмінно повинні збутися. Нехай Ваші справи сприяють злагоді та миру, зростанню добробуту. Зичимо Вам здоров'я, щастя, бадьорості та успіхів!

/Files/images/IMG_7496.JPG

/Files/images/IMG_7499.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi