Країна вранішнього Сонця

2017-12-01

Останнім часом одним з найбільших іноземних інвесторів в Україні є Японія. З метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв’язків між Україною та Японією, популяризації та вивчення історії, культури, традицій народу Японії 2017 рік проголошено Роком Японії в Україні.

Японія відома своїм економічним дивом, її культура вирізняється вічним прагненням до краси. Японці віддано зберігають традиції предків. Кімоно і сакура стали вічними символами цієї країни.

30 листопада 2017 року в Лохвицькій центральній районній бібліотеці ім.Г.С.Сковороди для широкого кола користувачів був підготовлений інформаційний коктейль «Країна вранішнього Сонця»

/Files/images/яп1.jpg

Присутнім була презентована відео – презентація « Цікаві факти про Японію », де йшла мова про національні риси характеру, бойові мистецтва, ікебану, чайну церемонію та багато іншого.

/Files/images/яп2.jpg

Також було представлено виставку цікавих книг та періодичних видань, що презентують прекрасну загадкову країну вранішнього сонця, яка займає одну з найпередовіших позицій у світі, з її природою, звичаями, культурними традиціями і технологіями.

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi