Воїни світла, лицарі гідності

2017-11-16

Історія і сучасність України, українського народу - це твір героїв України, це діло людей, які віддали всі свої сили, і своє життя для добра Українського народу: його свободи і державності, могутності і процвітання. Україна - це нація героїв, які поставили добро рідного народу понад свої особисті та будь-які інші інтереси і були вірними своїй ідеї до останнього подиху.

Терновим шляхом дійшла Україна до сьогодення. Здавалось би, доля нарешті подарувала нам унікальну можливість стати незалежною Європейською державою, але історія повернула ще одні Крути. І знову молодь, студенти, школярі вийшли на майдан, відстоюючи свою гідність.

Саме з нагоди відзначення чергової річниці Революції Гідності 15 листопада 2017 року в читальному залі Лохвицької центральної районної бібліотеки ім. Г.С.Сковороди для студентів 1-го курсу Лохвицького медичного училища було проведено патріотичну годину «Воїни світла, лицарі гідності». Цей захід став для студентів трагічним спомином тих подій, коли під час Революції гідності гинули мужні і незламні патріоти нашої України.

Студенти та викладачі, які були присутні на заході, затамувавши подих, слухали розповіді бібліотечних працівників відділу обслуговування О.Петрич та Н.Сініченко про події тих часів. Тематичний захід супроводжувався героїчними піснями та відеокліпами.

Також в читальному залі бібліотекарями Лохвицької ЦРБ було підготовлено до річниці Революції Гідності виставку-панораму «Щоб світ пам'ятав» та виготовлено стенд «Хоробрі серця неможливо забути», присвячений загиблим учасникам АТО Лохвицького району.

/Files/images/IMG_7354.JPG

/Files/images/IMG_7360.JPG

/Files/images/IMG_7361.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 316

Коментарi